ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Ζήστε μοναδικές στιγμές μαθαίνοντας όλα τα μυστικά της Λευκαδίτικης κουζίνας

ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΦΡΥΝΗΣ

Η Φρύνη ως γυναίκα δημιουργική και απόλυτα οργανωτική και ως λάτρης της κουζίνας του τόπου της, οργανώνει μαθήματα Λευκαδίτικης κουζίνας την καλοκαιρινή περίοδο για τους επισκέπτες τους νησιού

Γνωρίζει καλά ότι ο τουρισμός δεν είναι ένα στατικό φαινόμενο και εξελίσσεται διαρκώς προσφέροντας στον επισκέπτη κάθε τόπου, όχι απλά ένα ωραίο τοπίο, μια όμορφη παραλία ή καλές ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά γνώσεις και άμεση επαφή με το τι έχει ο κάθε τόπος να προσφέρει. Στα πλαίσια του θεματικού τουρισμού και γνωρίζοντας καλά το συγκεκριμένο κομμάτι, επιλέγει τη γαστρονομία για να προωθήσει τον τόπο της με ένα δημιουργικό, ευχάριστο και νόστιμο τρόπο.

ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Η Λευκάδα, αν και τόπος μικρός, διαθέτει πλούσιο γαστρονομικό θησαυρό και μια μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών, μοναδικών στον κόσμο, με απεριόριστες γευστικές δυνατότητες.

Φακές Εγκλουβής, Λαθύρια Καρυάς, σαλάμι και λουκάνικο Λευκάδος, λευκαδίτικο λάδι και κρασί, κρεατικά, πουλερικά από τα χωριά του νησιού, ψαρικά και θαλασσινά από το Μεγανήσι, φρέσκα λαχανικά και φρούτα από τον κήπο μας. Κάθε πιάτο ξεκινά από το μηδέν και βήμα βήμα φτάνει στην απόλυτη γαστρονομική βαθμίδα, παρασκευασμένο και φροντισμένο από τη Φρύνη και τους μαθητές της που το γεύονται στη συνέχεια σαν μια παρέα γνωστή από χρόνια.

ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μικρά μυστικά μαγειρέματος, παραδοσιακοί τρόποι παρασκευής εμπλουτισμένοι, αν αυτό κριθεί απαραίτητο με μικρές αλλά σημαντικές παρεμβάσεις που θα κάνουν τη διαφορά στη γεύση και την εμφάνιση ενός πιάτου.

Ένας έξυπνος και δημιουργικός τρόπος για να ταξιδέψει ο λευκαδίτικος γευστικός πλούτος σε όλον τον κόσμο. Για να μεταφέρουν στις πόλεις και στις πατρίδες τους οι επισκέπτες της Λευκάδας τα υπέροχα πιάτα και την παράδοσή της.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ;

Αν και εσείς θέλετε να γνωρίσετε τα μυστικά της Λευκαδίτικης κουζίνας από την Φρύνη, επικοινωνήστε μαζί μας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλες τις λεπτομέρειες.