ΜΕΝΟΥ

Απολαύστε ξεχωριστά πιάτα, παρασκευασμένα με αγνά ντόπια υλικά και μπόλικο μεράκι!

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Πρωταγωνιστές τα ολόφρεσκα τοπικά μοναδικά προϊόντα που είτε στις κλασικές λευκαδίτικες συνταγές είτε σε αυτές της μεσογειακής κουζίνας κλέβουν την παράσταση της γεύσης. Δοκιμάστε τα πάντα.

Κάθε πιάτο, ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως ή επιδόρπια, είναι τόσο επιμελώς φροντισμένα από την αγνότητα και τη φρεσκάδα των υλικών και τους συνδυασμούς τους, μέχρι τον τρόπο παρασκευής και σερβιρίσματος που κρατά την όραση, την οσμή και τη γεύση σε πλήρη εγρήγορση μέχρι την τελευταία μπουκιά. Τυροκουλούρες με αγνό λευκαδίτικο μέλι και ούζο, φρεσκότατα θαλασσινά από τη θάλασσα του Μεγανησίου – τόπο καταγωγής της αεικίνητης Φρύνης- σαλάτες που μυρίζουν φρεσκάδα, κρεατικά σε συνταγές που αναδεικνύουν τη γεύση τους, ζυμαρικά με πρωτότυπες σάλτσες.

ΠΙΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ

ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Ο χώρος της κουζίνας είναι πλήρως εξοπλισμένος με συσκευές πρωτοποριακές τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπουν στα υλικά να αναδεικνύουν τη γεύση και το άρωμα τους και το αποτέλεσμα να είναι όχι απλά το επιθυμητό αλλά κάτι παραπάνω.

Για παράδειγμα η πρωτοποριακή μέθοδο μαγειρέματος sous vide σε κενό αέρος που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη θερμική ενέργεια που κάθε τρόφιμο χρειάζεται για να μπορεί να καταναλωθεί από τον άνθρωπο χωρίς να χάσει την παραμικρή θερμική και γευστική αξία του. Μια μέθοδος μαγειρέματος που έχει φέρει επανάσταση στη γαστρονομία.