ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ζεστός φιλόξενος χώρος, παραδοσιακές και πρωτοποριακές γεύσεις

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Γεύσεις νοσταλγικές, γεύσεις πρωτοποριακές. Φρέσκα υλικά και ιδιαίτεροι τρόποι μαγειρέματος που αιχμαλωτίζουν τη γεύση και οδηγούν στην απόλαυση.

Κάθε μέρα, κάθε εποχή του χρόνου, μοιραζόμαστε μαζί σας την αγάπη για το καλομαγειρεμένο φαγητό μέσα από τα προσεκτικά φροντισμένα πιάτα μας. Την ίδια όμως στιγμή φροντίζουμε να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στη θαλπωρή και την άνεση του σπιτιού σας. Είστε η παρέα μας, είστε οι φίλοι μας και σας προσφέρουμε μόνο το καλύτερο.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο πίσω μώλος για τους Λευκαδίτες είναι ένας τόπος νοσταλγίας, συναντήσεων, αποχαιρετισμών. Εκεί έδεναν ψαρόβαρκες, καΐκια, λάντζες. Εκεί ψαράδες, ναυτικοί και ταξιδιώτες αντάλλασσαν συζητήσεις με το χαρακτηριστικό καυστικό μπουρανέλικο χιούμορ.

Παραπέρα το πορτόνι των αλυκών, με τη γεύση του αλατιού να σκεπάζει την ακτή και να μπερδεύεται με αυτή του φρέσκου ψαριού και των θαλασσινών. Σήμερα είναι μια σύγχρονη παραλία που φιλοξενεί τη υπερσύγχρονη μαρίνα του νησιού. Η νοσταλγία του παλιού όμως είναι ακόμα έντονη και οι Λευκαδίτες τη ζουν μέσα από τις γεύσεις και τις μυρωδιές της θάλασσας, μέσα από τον περίπατο, μέσα από τα χρώματα της ανατολής, μέσα από την παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ένας φιλικός χώρος, προσεγμένος και προσεκτικά οργανωμένος που μπορεί να φιλοξενήσει τις όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές σας.

Αναλαμβάνουμε φιλικές και οικογενειακές συνεστιάσεις (μέχρι 50 – 60 άτομα) με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα. Προσφέρουμε στην οικογένεια σας και στους φίλους σας, αξέχαστες στιγμές με μοναδικές γεύσεις και σπιτική φιλοξενία. Οργανώνουμε τα πάντα στην εντέλεια και έτσι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι χαρείτε και να διασκεδάσετε με τα πρόσωπα που αγαπάτε.